Statistika

Počet zobrazení článků : 57394

Phoca Gallery Image Module

cimg1622
Image Detail


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Všechny články Představujeme Motorkari.cz
rss

  • Honda CBR600RR: Dovolená jí prospěla
    Řadový čtyřválec roztočený na téměř 14 250 otáček ze sebe právě dostává všech svých 121 koní, mám plynovou rukojeť nadoraz a vyloženě se těším, až tuhle lehkou, hravou a naprosto intuitivní motorku pošlu do zatáčky. Šestkové cebro je zpět. Ba co víc, na dovolené se nijak neflákalo, takže se vrací v životní formě.

  • Soutěž o registraci na hru Motokeška
    Celosvětovou hru Geocaching zná dnes už kdekdo, a pokud „kešky“ sami nehledáte, určitě máte ve svém okolí pár kamarádů, kteří tomu zcela propadli. Tuto sobotu se ovšem spouští česká a čistě motorkářská prázdninová hra nazvaná Motokeška, která na jednotlivých bodech přináší hodnotné ceny a na jejím konci jeden šťastlivec vyhraje CFMoto 450MT! Pojďte si zasoutěžit o registraci zdarma na tuhle zábavu.

  • Motomuzeum Chlumčany vystavuje historii českých silnic i závodů
    Na doporučení jsem se zajel podívat do Chlumčan – města situovaného jen kousek jižně od Plzně, kde se v samém centru nachází dvě budovy, nesoucí příznačný nápis „Galerie motocyklů“. Sídlí zde Motomuzeum Chlumčany a na své si zde přijdou milovníci zejména české motocyklové historie – té silniční, ale i závodní.

  • Recenze Garmin Zumo XT2 – klasické navigace mají pořád co říci
    Od té doby, co má téměř každý v kapse chytrý telefon, a v něm nepřeberný výběr z chytrých navigací, mohlo by se zdát, že klasickým navigacím coby samostatným zařízením odzvonilo. Že jejich místo v dějinách nahradí prostě jen držáky na řídítka na ony mobily. Jenže to není tak úplně pravda. Z mnoha důvodů mnoho motorkářů stále raději sáhne po dedikované navigaci, a jednou z těch nejpromakanějších je vlajková loď motocyklové nabídky Garminu – GPS navigace Zumo XT2.

  • Redakční podcast: Co bude další investiční veterán?
    Před pár dny jsem zabředl do zajímavého rozhovoru s majitelem muzea. Jaké motorky budou chtít dnešní mladí kluci (a samozřejmě i holky, ale statisticky to vychází spíš na kluky), kteří se rozhodnou sbírat veterány? Budou to i nadále Jawy a Čezety, po kterých touží jejich otcové a dědové, nebo něco modernějšího, a pravděpodobně nečeského?

Ilustrace

laska1.png